Coaching voor uw schoolteams

In de waan van de dag kan de samenhang binnen teams langzaam verdwijnen. Iedereen is bezig met de eigen werkzaamheden en de mooie uitdagingen van het onderwijs. Daarom is het goed om met elkaar te onderzoeken wat de verbindende factor is. Bij Noorderwijs bieden we persoonlijk en nabij ondersteuning aan schoolteams in de vorm van teamcoaching.

Van het verder ontwikkelen van de vaardigheden van uw teamleden tot een mediator-rol als de samenwerking wat stroever loopt. Voor al de uitdagingen waar uw team voor staat, heeft Noorderwijs een gedreven en professionele adviseur in het netwerk. Ons doel is duidelijk: zorgen dat uw team verder kan bouwen. Hierbij zetten we verschillende middelen in. Van trainingen tot intervisie en management drives.

Ruimte om stil te staan

Onze aanpak kenmerkt zich door een heldere focus op de persoonlijke uitdagingen van uw teamleden. We bieden ervaren adviseurs die bekend zijn met de onderwijswereld en die ook snappen dat in de passie voor het vak de persoonlijke vragen vaak naar de achtergrond verdwijnen. We bieden uw team in onze coachingsessie de ruimte om juist eens stil te staan bij die belangrijke momenten.