Interesse in het Vak van Bestuurder? Ontdek deze Verkennende Leergang 

Verkennende Leergang
Bestuurlijk Leiderschap

De Verkennende Leergang Bestuurlijk Leiderschap in Onderwijs, Zorg en Opvang, die Noorderwijs en Buro Noorderlingen samen hebben ontwikkeld, gaat in september 2021 van start met zijn tweede editie!

De eerste groep van 14 deelnemers heeft de leergang eind 2020 afgerond. Zij zijn enthousiast over de opzet en de opbrengst. In september 2021 starten wij met een nieuwe groep. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Heb je interesse? Aarzel dan niet om je in te schrijven.

De leergang is bedoeld voor ervaren leidinggevenden of beleidsmakers die belangstelling hebben voor het vak van bestuurder en willen onderzoeken of zij over de juiste ervaring en competenties beschikken.

De leergang bestaat uit 5 opleidingsdagen en het uitvoeren van een bestuurlijke opgave. Ervaren bestuurders treden op als gastspreker en delen hun kennis en (leer)ervaring. Ook zijn zij beschikbaar voor begeleiding bij de uitvoering van de bestuurlijke opdracht.

De opleidingsdagen vinden plaats op:

17 september – De bestuurder als mens
15 oktober – De bestuurder als strateeg
19 november – De bestuurder als bedrijfsvoerder
21 januari – De bestuurder als verantwoordelijke
11 februari – De bestuurder als verbinder

Heb je belangstelling of behoefte aan meer informatie? Download de Flyer of ga naar Leergang bestuurlijk leiderschap voor meer informatie. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@noorderlingen.eu.
Let op: Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Hartelijke groet namens team Noorderwijs en team Noorderlingen,

Henriëtte Krüger en Jasper Hollenbeek Brouwer